Fraktfritt från 650 kr | Beställ med Klarna Faktura

Semester på vingården II

02 feb, 2017

Buondonno: Castelina i Chianti
Gabriele Buondonnes vingård Azienda Agricola Casavecchia ligger cirka fem mil söder om Florens i Chianti Classico. Denna familjära agriturismo består av tre vackra semesterlägenheter med kök. En idealisk utgångspunkt för utflykter till Florens (fem mil), Siena och San Giminiano (ca 3 mil vardera).
Viner av BuondonnoAzienda Agricola Torelli: Bubbio
I skymundan av den stora turistströmmen i Piemonte tillverkar Gianfranco Torelli i Bubbio, Italiens första genteknikfria område, fina ekologiska viner. Bland dessa befinner sig en särskilt fin, söt Moscato d’Asti. Till vingården hör en lägenhet för två till fyra personer, som drivs som ett B&B. Till frukost serveras färska regionala produkter.
Viner av Azienda Agricola Torelli


Domaine Mon Rêve: Le Bosc
På sin vingård Mon Rêve erbjuder Sebastien Rouve två nya semesterlägenheter med välutrustade kök och terrass, en kilometer från Lac du Salagou. Båda lägenheterna har utsikt över vinbergen och plats för sex till åtta personer. Det finns diverse fina restauranger i området runtomkring. Guidningar runt vingården tillhandahålls och kan avtalas. Utflykter till Montpellier (5 mil) och till havet (6 mil). Stängt i september till mitten av oktober.
Viner av Domaine Mon Rêve


Château Duvivier: Pontevès
Arton enkla men smakfullt inredda rum med charm i Château och i annex. Värdparet Sylvia och Uwe Fahs erbjuder en avslappnande vistelse i en oas av lugn, med ett rikt kulinariskt utbud som till stor del är av ekologisk kvalitet. Stora trädgårdsterrasser, promenadmöjligheter genom vinbergen, vinprovningar, källarbesök, swimming pool och otaliga utflyktsmöjligheter till sevärdheter eller till havet 8 mil bort finns också.
Viner av Château Duvivier