Fraktfritt från 650 kr

Vinprenumeration

Bli prenumerant och få nya vinpaket var fjärde månad


Vill du på ett bekvämligt sätt få högkvalitativa och ekologiska viner levererade till din dörr? Eller är du bara less på att själv välja ut vinsorter och göra beställningar stup i kvarten? Med Delinats nya prenumerationstjänst kan du nu lägga en beställning och ha säkrat ditt vinintag i flera månader framöver, med ständiga överraskningar. Vi har valt ut några olika paket som vi skickar med jämna mellanrum till dig.


Sugen på regelbundna vinöverraskningar?


Sedan 28 år har Delinat erbjudit en vinprenumeration i Schweiz, “DegustierService”. Denna tjänst är enormt populär och har i nästan tre årtionden försett vinälskare med ekologiska viner från Europas bästa ekoodlare. Delinats vinprenumeration kan man köpa till sig själv, men även skänka bort till andra. Ange bara som kommentar i beställningen, eller skicka ett mejl till oss, ifall ni vill skänka bort prenumerationen till någon annan.


Så går det till

Beställningen fungerar precis som ett vanligt köp. Ett enkelt knapptryck och sedan kan du luta dig tillbaka och vänta in vinerna!


Vårt ekologiska erbjudande

Vårt prenumerationserbjudande för närvarande kallas Året-om-paketet, innehållande 5 paket med sammanlagt 15 fantastiska ekologiska viner. Med denna vinprenumeration får du paketen med 4 månaders mellanrum. Det första paketet är ett startpaket, och sedan fortlöper prenumerationen med jämna mellanrum. Varje paket innehåller 3 flaskor, så totalt omfattar beställningen 15 flaskor. Startpaketets innehåll står listat under, medan resterande paket blir en liten överraskning. Till vinpaketen får du även information om vin och recept som passar de respektive vinerna.

Startpaketets innehåll:

Conterocca (La Cava di Salustri Leonardo)
Château Coulon Sélection Speciale
Osoti Viñedos Ecológicos